Waarom Dickson Holland?

Wij hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd met zelfklevende tapes en aanverwante producten (lijmen en kitten). Omdat wij een totaalpakket aan tapes hebben zijn we bekend in veel markten waar tapes gebruikt worden waardoor wij heel veel verschillende situaties, projecten en toepassingen hebben meegemaakt en wij leren nog iedere dag bij.

Wij werken intensief samen met veel bekende tape producenten waarvan wij agent zijn en waarbij wij de mogelijkheid hebben deze producten aan te bieden, ook in afwijkende breedtes of lengtes of speciaal vervaardigde stansdelen door onze eigen conversiemogelijkheden.  Verder zijn wij altijd bezig met innovaties, verbetering van producten of het ontwikkelen van compleet nieuwe producten met als doel specifieke problemen of vragen uit de markt te kunnen oplossen. Hierdoor kunnen wij voor zeer veel verschillende toepassingen de perfecte oplossing aanbieden.

Dickson Holland staat verder bekend om zijn kennis, snelheid bij projecten, specialist in private label  en ons zeer uitgebreide totaalpakket.

We doen veel projecten samen met onze partners en hierbij staan onze partners op de eerste plaats, hierbij geven wij onze partners de benodigde ondersteuning, advies of trainingen.

We hebben ervoor gekozen om veelal niet zelf op de voorgrond te treden maar onze klanten en partners te helpen in hun markten middels keuze in assortiment, advies, technische ondersteuning, training, juiste prijsstelling en gewenste manier van verpakken.  Hierna kunnen ze veelal zelf met marketing en sales het vervolg oppakken. In veel gevallen ondersteunen wij onze klanten in (technische) besprekingen met hun klanten of schuiven we aan bij nieuwe ontwikkelingen of technologieën.

Gezien de grootte van ons totaalpakket hebben wij er moedwillig voor gekozen om onze producten NIET op de website te vermelden/tonen. Als u een bepaald product zoekt kunt u ons het beste bellen of mailen zodat wij u direct kunnen adviseren/helpen met het juiste advies of product.

U kunt verder met al uw tapevragen of projecten bij ons terecht, wij hebben ook mogelijkheden voor hoogwaardige lijmen en kitten.

Het Dickson team staat tot uw beschikking.

NEEM CONTACT OP